Heldere afspraken,geen kleine lettertjes.

U zoekt HBO personeel

Dan bent u bij HBO Young Professionals aan het juiste adres. Of het nu gaat om een young professional met al een aantal jaren werkervaring, een pas afgestudeerde of een HBO student die een bijbaan zoekt, wij hebben ze voor u. Vertel ons wat u zoekt en wij zijn u van dienst.

HBO Young Professionals, is gespecialiseerd in personeelsbemiddeling van HBO personeel. Vanuit meerdere vestigingen bemiddelen wij hbo personeel in de disciplines:, assurantie, commercie, p&o, pr & communicatie, marketing en inkoop, administratie, secretarieel, financiën en Logistiek.

HBO Young Professionals staat altijd voor u klaar om voor uw bedrijf de juiste medewerkers te vinden.

Meer informatie

Bijbanen voor studenten

HBO Studenten die vaak meerdere dagen per week beschikbaar zijn voor een bijbaan. Slim, snel, flexibel en gemotiveerd. Ideaal of u de student wilt inzetten voor een tijdelijk project of voor een vaste bijbaan.

Vacature aanmelden

Stagiaires

Een HBO stagiair voor een meewerk stage in combinatie met een onderzoek? Of juist een HBO stagiair voor een afstudeeropdracht die hierna wellicht gelijk aan de organisatie verbonden blijft. Beide is mogelijk!

Vacature aanmelden

HBO afgestudeerden

HBO afgestudeerden die net klaar zijn met hun opleiding of juist een professional die al werkervaring heeft opgedaan? Jonge talenten met actuele kennis die beschikbaar zijn voor tijdelijke projecten en vaste banen.

Vacature aanmelden

Vakantiekrachten

Wij hebben contact met vele studerende studenten die graag een vakantiebaan willen. Wij hebben het beste jonge talent dat er is. Gemotiveerde en capabele studenten die snel inzetbaar en ingewerkt zijn.

Vacature aanmelden

Wilt u weten hoe ons maatwerk werkt?

We komen graag bij u langs om met u te bespreken welke oplossing het beste bij uw situatie past.