Onze labels

Wat ons uniek maakt is samenwerking. Samenwerking tussen verschillende labels en locaties. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch? Onze specialiteit? Verder kijken dan ons eigen label. Onze collega’s van AXS Logistiek, HYP Technical, CPN en HRsterk zijn altijd bereid om jou verder te helpen. Neem een kijkje op de websites en solliciteer!

AXS Logistiek

AXS Logistiek is gespecialiseerd in de bemiddeling van logistiek kantoorpersoneel op MBO- en HBO-niveau. Voor startersfuncties, maar ook voor bijvoorbeeld een 2e, 3e of 4e stap. Wij verbinden logistiek talent met de uitdaging die écht bij hen past.

www.axslogistiek.nl

HYP Technical

De persoonlijke schakel in bemiddeling van technisch kantoorpersoneel. Wij hechten veel waarde aan specialisme in hetgeen dat we doen. Daarom focust HYP Technical zich enkel op technisch kantoorpersoneel met HBO/WO werk- en denkniveau.

www.hyptechnical.nl

HR Sterk

Een team met passie, ervaring en kennis. Wij focussen ons op in-, door- en uitstroom van personeel. Als sparringpartner op het gebied van HR maken wij in een persoonlijk gesprek een inventarisatie van jouw uitdaging en geven we een advies op maat.

www.hrsterk.nl

CPN

Customs Professionals Nederland is een detacheerder van Douane / Customs Professionals naar verschillende projecten binnen het douane expertise. Zij bemiddelen zowel Junior Declaranten, Senior Declaranten, Trade Compliance Specialisten, variërend van ZZP’ers tot zij instromers in samenwerking met het UWV.

www.customsprofessionals.nl