Over HBO Young Professionals

HBO Young Professionals is powered bij AXS. We zijn ontstaan vanuit AXS Office, een onderdeel van de AXS Groep.

AXS heeft al ruime ervaring met het bemiddelen van “office personeel” waaronder ook heel veel HBO’ ers.

Omdat we veel samenwerken met diverse HBO opleidingsinstituten en we steeds meer HBO’ers aan een interessante baan konden helpen was het een logische keuze om voor dit specialisme een apart Label te starten. Dit is HBO Young Professionals !

Door deze verder gaande specialisatie hebben wij de ambitie om verder te kunnen groeien en de beste en grootste bemiddelaar in HBO personeel van Nederland te zijn.

Aandacht schenken, interesse tonen en goed luisteren is wat wij belangrijk vinden, maar ook advies geven en begeleiding. Dat is wat de adviseurs van HBO Young Professionals bieden. Een meerwaarde kunnen zijn voor HBO’ers op zoek naar een baan of stage, maar ook een klankbord en verlengstuk van organisaties om hen te helpen bij het invullen van vacatures.

Door de samenwerking met diverse opleidingsinstituten volgen de adviseurs van HBO Young Professionals de studenten vaak al vanaf het eerste jaar van een HBO opleiding en  helpen hem of haar aan een bijbaan, een stage en uiteindelijk een vaste baan. Niet alleen een match maken op basis van CV maar vooral kijken naar de sfeer en cultuur van een bedrijf en de persoon die daar goed bij past. Dat is wat HBO Young Professionals onderscheidend maakt!

HBO Young Professionals is aangesloten bij: