Financieel Administratief Medewerker

 • Je verwerkt inkoop- en verkoopfacturen;
 •  Je houdt de debiteuren- en crediteurenadministratie bij;
 •  Je bereidt de betalingen voor en voert bankboekingen uit;
 •  Je ondersteunt bij de maand- en jaarafsluitingen;
 •  Je stelt financiële rapportages en analyses op.

Financial Controller

 • Je stelt financiële rapportages en jaarrekeningen op;
 •  Je analyseert financiële gegevens en stelt budgetten op;
 •  Je beheert onze financiële gegevens en het grootboek;
 •  Je bereidt audits voor een begeleidt deze;
 •  Je optimaliseert financiële processen en systemen;
 •  Je adviseert het management op financieel gebied;
 •  Je ziet toe op de naleving van financiële wet- en regelgeving.

Medewerker Krediet Management

Als Medewerker Krediet Management ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de financiële positie van potentiële klanten en bepaal jij of ze kredietwaardig zijn. Tegelijkertijd staat klantentevredenheid hoog in het vaandel en probeer je dit altijd te waarborgen. Je wordt onderdeel van gezellig en gedreven team van 5 collega’s op de Credit Risk & Control afdeling.

·        Controleren van kredietwaardigheid klanten en passende maatregelen nemen;

·        Voorbereiden van kredietbeoordeling na goedkeuring van leaseaanbod;

·        Vastleggen van basisovereenkomst en rechtsgeldige ondertekening bij de aanstelling van een nieuwe klant;

·        Beheren van stamgegevens van debiteuren;

·        Regelmatig overleg met collega’s van de Sales afdeling.


Business Controller

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor het analyseren en consolideren van de financiële administraties. Je zorgt voor nauwkeurige verslaglegging en stelt bijbehorende rapportages op. In deze dynamische werkomgeving binnen de groenten- en fruitsector is geen dag hetzelfde. Je fungeert als een volwaardige business-partner voor het management en de directie, waarbij je de planning & control cyclus, investeringsanalyse en interne kostenverrekeningen beheert. Je ontwikkelt periodieke managementrapportages, biedt transparantie door tijdige en relevante rapportages te maken en geeft presentaties over financiële KPI's. Daarnaast ontwerp en beheer je managementinformatiesystemen en signaleer je mogelijkheden voor procesverbeteringen. Je coördineert de maandafsluiting en werkt aan diverse accounting- en controlvraagstukken.


Financieel medewerker

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig invoeren van de financiële administratie en onderhoudt direct contact met klanten, waarin je hen uitleg geeft en adviseert. Je stelt je proactief op door onjuistheden en bijzonderheden in de financiële administratie te signaleren en te communiceren richting de klant. Belangrijk is dat je nauwkeurig te werk gaat, aangezien kwaliteit leveren een belangrijke eigenschap is van dit bedrijf. 


General Ledger Accountant

 • Beheren en controleren van de financiële administratie en het grootboek;
 • Je werkt nauw samen met de Manager Finance om de financiële doelstellingen van de organisatie te realiseren en ondersteunt bij financiële rapportages;
 • Je denkt actief mee over hoe de huidige administratieve processen efficiënter en effectiever kunnen worden ingericht;
 • Je voert diepgaande analyses uit van de financiële data om trends en afwijkingen te identificeren en hierover te rapporteren;
 • Je bent betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van de maand- en jaarafsluitingen, zodat deze tijdig en accuraat worden afgerond.

Crediteuren Administratie

Het is jouw taak om de inkomende stroom van facturen te beoordelen op juistheid en ervoor te zorgen dat de binnenkomende facturen snel en efficient afgehandeld worden.

Binnen de afdeling financiële administratie vervul jij een essentiële rol. Je voornaamste taken omvatten het verwerken van inkomende facturen, het bijwerken van gegevens in de crediteurenadministratie en het voorbereiden en uitvoeren van betalingen. Bovendien ben je het aanspreekpunt voor leveranciers

 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • De crediteurenadministratie en de bijbehorende informatie in de systemen. Je verzorgt de administratie door onder andere het controleren, verwerken, coderen en inboeken van inkomende facturen.
 • Je houdt je bezig met grootboekwerkzaamheden op het gebied van de crediteurenadministratie
 • Beheren van de tussenrekeningen
 • Verwerken van bankmutaties.
 • Ten behoeve van verbetering van de afdeling lever je een bijdrage in de vastlegging en optimalisatie van werkprocessen en ondersteun je bij de uitwerking van maand- en jaarafsluitingen.

Financieel administratief

Als Financieel Administrateur ben je verantwoordelijk voor diverse financiële taken en ondersteun je onze cliënten met al hun administratiebehoeften. Je gaat aan de slag met de verwerking van administratie, salarisadministratie, diverse belastingaangiften (omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, erf- en schenkbelasting), en het opstellen van jaarrekeningen. Daarnaast adviseer je cliënten en stel je financiële rapportages op. Je krijgt de kans om mee te werken aan juridische zaken zoals nalatenschapzaken, huurrechtzaken en belastingzaken. Bovendien werk je samen met partners zoals advocaten en notarissen om een totaaloplossing te bieden aan onze cliënten.


Accountant

Binnen dit kantoor ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en deze controleren. Je gaar daarnaast ook meekijken en -werken in het beoordelen en opstellen van tussentijdse cijfers en managementrapportages. Met klanten ga je deze cijfers bespreken en meedenken om deze klanten financieel te verbeteren. 


Manager Financiële Afdeling

Als Manager Financiële Afdeling ben je verantwoordelijk voor het leiden en optimaliseren van de financiële afdeling gericht op het beheer van Verenigingen van Eigenaren (VvE's). Je coördineert de financiële administratie van diverse VvE's, stelt jaarrekeningen en begrotingen op, en zorgt voor tijdige incasso's en betalingen. Daarnaast analyseer je financiële processen en implementeer je efficiënte workflows en systemen. Je geeft leiding aan het financiële team, bevordert een cultuur van continu verbeteren en onderhoudt goede relaties met eigenaren en bestuursleden van VvE's. Kortom, jij bent de drijvende kracht achter de financiële gezondheid en procesoptimalisatie van de organisatie.