Goed nieuws, niet één maar twee nieuwe collega’s in Breda! Rayno en Rowan komen ons team versterken!

Kunnen jullie jezelf kort voorstellen en vertellen welke studieachtergrond jullie hebben?
Mijn naam is Rowan en momenteel loop ik stage bij HYP Breda. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld of in de sportschool. In het weekend sta ik vaak in de stad! Ik studeer Ondernemerschap en Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam

Mijn naam is Rayno en ik ben 2 weken geleden begonnen aan mijn stage bij HYP Breda. In mijn vrije tijd ga ik naar festivals en doe ik graag een biertje op het terras met mijn vrienden. Ik volg de opleiding Sales en Accountmanager AD in Rotterdam.

Kunnen jullie beschrijven hoe jullie eerste dagen hier verliepen?
(Rowan) Tijdens mijn eerste dagen lag de nadruk op het leren van de basis en het leren kennen van de collega’s. Dit was best pittig omdat er in één keer heel veel nieuwe informatie op je af komt en je bent omringd in een nieuwe omgeving.

(Rayno) De eerste dagen zijn goed verlopen. Er kwam veel nieuwe informatie op ons af. Ik heb tijdens de trainingen veel mee geschreven en nu kan ik gedeeltelijk zelf dingen op gaan pakken.

Wat waren de meest opvallende en positieve aspecten van het inwerktraject tot nu toe?
(Rowan) Wat ik positief vind aan het inwerktraject is dat iedereen echt de tijd neemt om alles aan je uit te leggen. Als je iets niet begrijpt bij een training kan je ook altijd later nog even langs lopen om wat dingen duidelijk te krijgen voor jezelf.

(Rayno) Wat ik heel positief vind is de openheid van het bedrijf. Je hebt de vrijheid om eerlijk te zijn en je wordt goed geholpen door je collega’s.

Wat zijn jullie persoonlijke doelen voor jullie stageperiode?
(Rowan) Mijn doelen zijn om een goed onderzoek te doen en HYP te helpen groeien. Ik wil mijn analytisch vermogen en mijn sales vaardigheden, zoals sociale en communicatieve vaardigheden, verbeteren!

(Rayno) Mijn doel is om veel te leren in het sales vak en mezelf verder te ontwikkelen als een ervaren sales professional!

Hoe ervaren jullie de bedrijfscultuur en de werkomgeving hier?
(Rowan) De bedrijfscultuur hier is goed, met een juiste balans tussen gezelligheid en hard werken! Er is een open sfeer kwa feedback, die altijd wordt gegeven met als doel om uiteindelijk van te leren zodat je het daarna zelf kan.

(Rayno) De bedrijfscultuur is heel open en laagdrempelig. Je voelt je gelijk thuis als je binnen loopt. Iedereen is heel vriendelijk alleen durft ook wel feedback te geven waar nodig. Het is voor mij een hele prettige omgeving!

Ben jij ook benieuwd naar het werken bij HYP? Neem dan contact met ons op!
076 – 303 37 00 (Breda)
010 – 205 45 88 (Rotterdam)