Bij HYP werken we met passie. Al jaren lang werken we in dezelfde branche en nog steeds genieten we iedere dag. Die passie, waar komt die eigenlijk vandaan? Een aantal collega’s vertellen je meer!

Matthijs:
Dit is wat ik dagelijks aan mijn klanten vertel: het plezier dat ik hier beleef is meerledig. Enerzijds geniet ik van mijn collega’s. Ze zijn gedreven in het werk dat ze doen, zijn altijd vrolijk en de sfeer op de werkvloer is altijd goed. Anderzijds ben ik erg blij met de uitdaging in het werk. De afgelopen 5 jaar heb ik op persoonlijk vlak mooie stappen mogen maken. Ik ben doorgegroeid naar een Manager-rol in Rotterdam en ben nu verantwoordelijk voor ongeveer 10 collega’s. Dat zijn mooie stappen, dus de uitdaging heb ik altijd terug kunnen vinden hier. Daarnaast vind ik veel plezier in de arbeidsbemiddeling, dat is de voornaamste reden dat ik dit werk nog steeds doe. Het klinkt altijd wat cliché, maar ik doe echt wat ik leuk vind. Tot slot ben ik blij met de waardering die ik krijg vanuit de directie. Het gevoel van waardering zorgt voor extra makkelijk contact en een goed gevoel, alsof je je echt thuis voelt. Deze vier aspecten zorgen ervoor dat ik nog altijd, na 5 jaar, dezelfde passie heb als toen ik hier begon!

Danilo:
Mijn passie voor de personeelsbemiddeling is begonnen na het afronden van mijn HBO Social Work. Ik merkte dat ik niet voor het juiste vak gekozen had en kreeg de kans om bij een detacheringsbureau te gaan werken. Ik sta graag in contact met mensen. Ik vind het enorm interessant om te leren wat mensen beweegt en op welke manier ik ze het beste verder kan helpen. Echt aandacht hebben voor zowel klant als kandidaat en vanuit daar de perfecte match maken, dat is waar we bij HYP voor staan. Dat maakt mijn werk zo leuk!

Tycho:
Naast mijn studie Commerciële Economie werk ik parttime bij HYP. Eén van de hoogtepunten van mijn werk is wanneer ik een kandidaat voor het eerst spreek en vervolgens een week later het goede nieuws kan delen dat we een nieuwe baan voor hem/haar hebben gevonden. Het geeft echt een voldaan gevoel om iemand te kunnen helpen bij een belangrijke stap in zijn carrière. Dit, gecombineerd met de leuke extra’s zoals een super leuk team, teamuitjes en borrels, maak het werken hier super!

Dionne:
De collega’s hier maken het alleen maar fijner om bij HYP te werken, het vertrouwen wat je krijgt en de verantwoordelijkheid die je krijgt van de organisatie (als je je best doet) is ook iets wat heel erg fijn is. Vergeet ook zeker niet alle leuke dingen naast het werk, zoals de uitjes naar het buitenland, de borrels en de Student Drinks. Uiteindelijk bouw je echt een band op met je klanten en kandidaten. Het vertrouwen wat zij in jou hebben, dat is iets wat mij energie geeft om nog meer me best voor ze te doen.

Thom:
Als recruiter groeit mijn passie voor dit werk continu, vooral door de verschillende mensen die ik ontmoet en de verhalen die ik te horen krijg. Ik krijg zoveel energie om de kandidaten te helpen bij het vinden van hun droombaan. Bovendien maakt het team van collega’s mijn werk nog leuker. Goed samenwerken, sparren en successen vieren zorgt voor een geweldige sfeer binnen het bedrijf!