Business Controller

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor het analyseren en consolideren van de financiële administraties. Je zorgt voor nauwkeurige verslaglegging en stelt bijbehorende rapportages op. In deze dynamische werkomgeving binnen de groenten- en fruitsector is geen dag hetzelfde. Je fungeert als een volwaardige business-partner voor het management en de directie, waarbij je de planning & control cyclus, investeringsanalyse en interne kostenverrekeningen beheert. Je ontwikkelt periodieke managementrapportages, biedt transparantie door tijdige en relevante rapportages te maken en geeft presentaties over financiële KPI's. Daarnaast ontwerp en beheer je managementinformatiesystemen en signaleer je mogelijkheden voor procesverbeteringen. Je coördineert de maandafsluiting en werkt aan diverse accounting- en controlvraagstukken.


Inside Sales Germany

Als Vertriebsmitarbeiter im Innendienst sind Sie die erste Anlaufstelle für potenzielle und bestehende Kunden, die IP-Sicherheitsprodukte bestellen möchten. Sie finden heraus, welche Wünsche und Bedürfnisse der Kunde hat, wobei Sie Up- und Cross-Selling realisieren. Dann setzen Sie sich mit den entsprechenden Abteilungen in Verbindung, um zu sehen, welche Produkte verfügbar sind, um die Nachfrage des Kunden zu befriedigen. Wenn diese Produkte nicht vorrätig sind, setzen Sie sich mit dem Einkauf in Verbindung, um sie zu bestellen, und teilen dem Kunden die Lieferfrist mit. Bei der Erstellung des Angebots legen Sie Ihre eigenen Preise fest. Sie kümmern sich um den gesamten Angebotsprozess und überwachen den Vorgang vom Verkauf bis zur Lieferung.


Financieel medewerker

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig invoeren van de financiële administratie en onderhoudt direct contact met klanten, waarin je hen uitleg geeft en adviseert. Je stelt je proactief op door onjuistheden en bijzonderheden in de financiële administratie te signaleren en te communiceren richting de klant. Belangrijk is dat je nauwkeurig te werk gaat, aangezien kwaliteit leveren een belangrijke eigenschap is van dit bedrijf. 


Logistiek medewerker

Als junior logistiek medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het correct picken van orders, het verzendklaar maken van bestellingen, en het versturen van de pakketten naar de dealers. Dit voor zowel de fietsen als de accessoires 


Customer service

Ben jij energiek, klantgericht en een echte probleemoplosser? Vind je nauwkeurig werken en samenwerken in een team leuk? Word je blij van blije klanten en het verlenen van uitstekende service? Dan is dit bedrijf de plek voor jou! Met goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels en een passie voor fietsen, pas je perfect in het team. Hier werk je in een modern nieuw pand met een eigen sportschool en geniet je van heerlijke lunches in het bedrijfsrestaurant.


Sales support

In deze functie ben jij de schakel tussen de verkoopafdeling en de klant. Je ondersteunt de verkoopafdeling op alle fronten en zorgt ervoor dat de processen soepel verlopen door het overzicht te bewaren. Je bent gepassioneerd over auto's en begrijpt precies wat er nodig is om alles op rolletjes te laten lopen. Je zorgt ervoor dat alle administratieve en organisatorische taken vlot en efficiënt worden uitgevoerd. Je werkt nauw samen met de verkoopadviseurs en draagt bij aan het verbeteren van de klanttevredenheid door jouw proactieve en gestructureerde aanpak.


Management Assistent

Als Management Assistent ondersteun je de directie en het managementteam. Je organiseert afspraken, vergaderingen en reizen, en helpt bij het opstellen van zakelijke documenten en presentaties. Je bent het eerste aanspreekpunt voor interne en externe contacten, zowel telefonisch als persoonlijk. Je zorgt voor een goed georganiseerde en efficiënte werkomgeving, beheert de kantoorvoorraad, coördineer je facilitaire diensten zoals schoonmaak en onderhoud, en verwelkom je gasten op een professionele manier.


Projectontwikkelaar

Als projectontwikkelaar in de recreatiesector ben je betrokken bij alle aspecten van het project, van conceptontwikkeling tot uitvoering, waarbij je nauw samenwerkt met diverse stakeholders om een succesvolle en aantrekkelijke recreatieve bestemming te realiseren.

  • Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van concepten voor recreatieve projecten, zoals vakantieparken, recreatiegebieden, of toeristische attracties;
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offerteaanvragen voor onderaannemers en leveranciers, en het onderhandelen over prijzen en voorwaarden om op deze manier de meest geschikte partners te selecteren voor het project;
  • Je bent verantwoordelijk voor de vergunningsaanvragen. Hierbij gaat het voornamelijk om het coördineren en het zorgen voor de naleving van alle wettelijke vereisten en voorschriften met betrekking tot het project;
  • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en toezicht houden op de bouwwerkzaamheden, zodat het project binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten wordt gerealiseerd, en waar nodig bijsturen om eventuele problemen op te lossen.

Debiteurenbeheerder - Rotterdam

Je komt te werken in een dynamisch team dat bekend staat om zijn snelheid en flexibiliteit. Je werkt deels vanuit een modern kantoor in de regio Delft en deels vanuit huis, met de mogelijkheid om werk en ontspanning te combineren dankzij faciliteiten zoals een eigen gym en koffiebar. Je krijgt een marktconform salaris, een 13e maand, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, 27 vakantiedagen, CSR-dagen, en extra vrije dagen voor langdurig dienstverband. Ook ontvang je een budget voor het inrichten van een thuiswerkplek.


(junior) Accountmanager

  • Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten, het promoten, verkopen en technisch ondersteunen van ons assortiment.
  • Jij onderhoudt, breidt uit en beheert ons bestaande klantenbestand, en communiceert op zowel commercieel als technisch niveau.
  • Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en zult regelmatig reizen binnen Europa.