Commercieel medewerker binnendienst

Als Inside Sales Representative ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij operationele en tactische vraagstukken. Je werkt nauw samen met de accountmanager, maakt en beheert de relaties met klanten. Ook ben je verantwoordelijk voor werving van nieuwe klanten en ben je dus niet bang voor koude acquisitie. De functie bestaat voornamelijk uit het onderhouden van klantcontact en het adviseren van klanten over hun vraagstukken. 


Sales Support Export

  • Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie voor de klant en informeert over het assortiment.
  • Je verzorgt alle administratieve taken binnen de afdeling, zoals het accuraat en tijdig en verwerken van orders, aanvragen voor creditnota’s en aanvragen voor promotiemateriaal.
  • Je bent verantwoordelijk voor het verzenden van orderbevestigingen en het nauwlettend volgen van klantbestellingen, zowel wat betreft leveringstijden als specifieke klantverzoeken. 

Sales Support Nederland

  • Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor een van onze Key Accounts, informeert klanten over ons assortiment, voorraadposities, prijzen, en voorwaarden voor levering en service;
  • Je zorgt voor een accurate en tijdige verwerking van klantgegevens in ons ERP-systeem en ondersteunt bij het maken van offertes;
  • Je verzorgt alle administratieve taken binnen de afdeling, zoals het verwerken van orders, aanvragen voor creditnota’s, en aanvragen voor promotiemateriaal, en je helpt met het opbouwen van schappen en voorbereiden van diverse acties of beurzen.