Yard medewerker

Organiseren van inkomende en uitgaande goederen: Zorgen dat alle benodigde bekistingssystemen correct worden verzameld en gedocumenteerd voor inkomende en uitgaande orders.

Reiniging en reparatie: Indien nodig, uitvoeren van reinigings- en reparatiewerkzaamheden aan bekistingssystemen om ze in optimale staat te houden.

Plaatsing van materiaal: Verantwoordelijk voor het plaatsen van bekistingssystemen op de juiste locaties binnen het terrein, zowel buiten als in de loods.

Samenwerken in teamverband: Veel werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met collega's van de Yard, waarbij efficiëntie en teamwork essentieel zijn.

Veiligheid en conformiteit: Zorgen voor een veilige werkomgeving door strikte naleving van procedures en richtlijnen voor veiligheid, inclusief het gebruik van heftrucks, vacuümpompen en kranen.


Bedrijfswagenverkoper

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een familiebedrijf? Vind jij het leuk om gemotiveerd te werk te gaan voor een optimaal resultaat?

Als Bedrijfswagenverkoper weet jij perfect in te spelen op de wensen en behoeftes van de klant. Ook weet jij actief je netwerk op te bouwen en te vergroten. Jij bent het visitekaartje en de adviseur van het bedrijf! Jouw doel is om de klant een glimlach en een goed gevoel te geven. De volgende werkzaamheden behoren onder andere tot jouw takenpakket: de sales van bedrijfswagens verbeteren, zorgen voor een professionele relatie met klanten en prospects, op een kwalitatieve, resultaatgerichte en proactieve manier je relatienetwerk actueel en up-to-date houden.

Belangrijk: het gaat om een rol in regio Utrecht!


Salaris administrateur

Je biedt administratieve en arbeidsvoorwaardelijke ondersteuning aan de HR-managers. Als Salarisadministrateur heb je een zeer veelzijdige functie. Binnen deze functie ga je samen met een team de salarisadministratie van een groot aantal bedrijven binnen de organisatie op je nemen. Deze bedrijven hebben samen honderden medewerkers. Ook zul je voor de volgende taken verantwoordelijk zijn:

  • De volledige voorbereiding en afhandeling van salarissen
  • Het verwerken alle gegevens betreft salarissen
  • Het bereken en verzorgen van de loonaangifte
  • Het bereken en verzorgen van de loonheffingen
  • Aanspreekpunt van de medewerkers
  • Contact onderhouden met het UWV