Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Als Binnendienst Adviseur onderhoud je contact met zakelijke relaties en verzekeraars, en bent hun eerste aanspreekpunt. Je brengt risico's in kaart en adviseert klanten over diverse verzekeringsvraagstukken en bent daarnaast verantwoordelijk voor het offertetraject en zorgt voor een zorgvuldige administratieve afhandeling. Daarnaast werk je nauw samen met diverse andere afdeling om de regie te nemen over de interne processen.


Schadebehandelaar Intermediair

Als Schadebehandelaar Intermediair assisteer je klanten vanaf het melden van de schade tot aan de uitkering of afwijzing. Dit doe je door klanten proactief op de hoogte van de status van hun lopende schades en telefonisch en/of per mail vragen van klanten over schades te beantwoorden. Je geeft klanten advies over hoe toekomstige schades gedekt kunnen worden en streeft er naar om samen met het team naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.


Verzekeringsadviseur

Als verzekeringsadviseur help jij de klanten om hun het beste advies te geven voor het afsluiten van verzekeringen in de automotive branche. Hierin is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, zodat je het beste advies kan samenstellen voor de klant. Je zult gaan werken in een klein en jong team waar een echte familiecultuur heerst.

Onder je werkzaamheden valt o.a.:

  • Klant vraagstukken oplossen;
  • Klanten advies geven over motor, auto of andere verzekeringen;
  • Relatiebeheer met bestaande klanten;
  • Naast het verkopen van nieuwe verzekeringen ben je ook bezig met cross- en upselling;
  • Ervoor zorgen dat de klanttevredenheid hoog blijft.