“Afgelopen zomer zijn wij met het gehele bedrijf naar Lissabon gereisd. Niet voor 1, niet voor 2, maar voor 3 dagen! Dit doet HYP normaal ieder jaar, maar door de COVID-pandemie kon het de afgelopen 2 jaar helaas niet doorgaan… Aangezien ik middenin de pandemie ben begonnen met werken bij HYP, was dit voor mij de eerste keer. We vertrokken met 35 man sterk, erg vroeg, naar Schiphol.

De eerste dag hebben we heerlijk met zijn allen geluncht, om daarna een zeilrace te houden. In de avond zijn we met de hele groep richting een super schattig dakterras gegaan. Hier hebben we heerlijk gegeten, gedronken en spelletjes gedaan. De eerste avond zijn we op stap geweest en hebben we de avond goed afgesloten in de bar!

Dag twee stond in het teken van de tuktuk-tour. We moesten vroeg verzamelen, dus we stonden fris en fruitig (de één wat frisser dan de ander) klaar om te vertrekken. Het was echt een hele leuke manier om de stad te ontdekken! In de stad reden we als een treintje achter elkaar aan en deden we per tuktuk een quiz. We reden naar een tentje waar we lekker hebben geluncht met de hele groep. Hierna deden we ook nog wat vragenspelletjes met vragen die je normaalgesproken niet zo snel aan elkaar stelt. Daarna hadden we een paar uur voor onszelf, het was heerlijk weer dus iedereen ging eigenlijk iets anders doen. Sommigen gingen naar een rooftopbar, de ander lekker door de stad struinen en anderen gingen lekker op het strand liggen. Iedereen had in ieder geval even de tijd om zichzelf op te laden voor het avondprogramma. We hadden eerst een borrel op het dakterras van het hotel, het was echt prachtig en super gezellig! Daarna hebben we in een leuk restaurantje gegeten, toen het buikje gevuld was zijn we doorgereden naar een hele toffe club waar we tot in de late uurtjes gestaan hebben. Wederom een top dag!

Dag drie was de dag dat we helaas alweer terug naar Nederland moesten. Maaaaar, er stond eerst nog een activiteit op het programma. Je kon ervoor kiezen om te padellen of door de stad te fietsen. Daarna hebben we ons uitje in Lissabon afgesloten met een heerlijke driegangenlunch. Het was echt een fantastische ervaring om een (voor mij nieuwe) stad te ontdekken met collega’s.

Wat een weekend.. Ik durf wel te zeggen dat dit mijn hoogtepunt was bij HYP. Al doen we heel veel leuke dingen met elkaar, dit was echt een ander niveau. Ik heb zo intens genoten van elk moment en vind het ook écht speciaal dat we dit met het hele bedrijf konden doen. Het brengt iedereen dichter bij elkaar en zorgt voor een ander soort band. Op werk hebben we het ook niet alleen maar over werk, maar met zo’n reisje naar het buitenland leer je je collega’s op een andere manier kennen. Daar horen ook de collega’s van andere locaties bij! Er zijn een hoop voordelen aan het hebben van uitjes met werk naar het buitenland. Ik heb het mogen ervaren. Zijn jullie ook zo bevoorrecht zoals ik en doen jullie dit ook met werk? Laat het weten in de reacties, ik ben benieuwd!” – Lotte (Marketeer HYP Rotterdam)