Halloween is net voorbij, maar de horrorverhalen op kantoor gaan nog steeds rond! Ooit een slechte dag gehad, een fout gemaakt of misschien flink voor schut gestaan? Onze collega’s vertellen je hun grootste horrorverhaal op kantoor!

Danilo (23)
Ik weet nog dat ik een keertje cup-a-soup wilde eten, gewoon tussendoor. Ik pakte expres een grote mok, lekker veel soep zou je zeggen! Ik ga weer naar mijn bureau, zet mijn mok weg en ga weer verder aan het werk. Een paar minuten later wil ik mijn muis pakken, helaas tik ik met mijn hand de extra grote mok soep om… Alles over mijn toetsenbord, papieren en kleding… Gelukkig was de soep al wel wat afgekoeld, het had nog veel erger kunnen aflopen.

Sanne (22)
Op het kantoor in Breda hebben we meerdere trappen die op de helft van de trap 180 graden draaien (bordestrappen). Op het keerpunt is een soort plateau geplaatst, vanaf daar gaat de trap verder. Het plateau zit alleen niet vast aan de muur, wat betekent dat er een gat/gleuf zit van ongeveer 30 centimeter breed. Drie keer raden wie er tijdens het babbelen op de trap niet goed oplette en zo met één been dat gat in viel? Precies ja, IK. Broek kapot, een goede schrik erin en toch ook een beetje voor paal staan. Tja, niet mijn beste moment!

Lotte (26)
Ik liep een keer naar kantoor, ik woon namelijk op loopafstand. Die nacht had ik niet zo goed geslapen, ik was er dus al niet helemaal bij. Het was al winter, redelijk koud dus. Ik loop door Rotterdam, ben er bijna en ineens valt er iets, ik dacht eerst een ijsbal, op mijn gezicht. Dus ik lichtelijk verward kijk om me heen, zie ik daarna dat er een dode duif op de grond ligt! Er was gewoon een dode duif op mijn gezicht gevallen! Ik in paniek, gillen, gek worden, kortom: geen leuke situatie… Hierna liep ik door naar kantoor, kijk in de spiegel en zie nog een aantal veren in mijn nek zitten! Ik ben toen de dag écht niet lekker begonnen…!

Martijn (22)
Ik werk op twee locaties, in Breda en in Rotterdam. Daarnaast heb ik een iets andere laptop dan mijn collega’s, ik moet namelijk wat zwaardere programma’s kunnen gebruiken. Op de vrijdag doe ik mijn laptop dicht en ruim ik mijn bureau op, ik pak alles in want ik werk op de maandag in Rotterdam. Ik kom maandag aan, klap mijn laptop open en ga aan het werk. Rond 11:00 merk ik dat mijn laptop ver leeg is, helaas kom ik er dan ook achter dat ik mijn lader in Breda heb laten liggen… Ik kon helaas geen andere oplader lenen omdat ik dus een iets andere laptop heb dan mijn collega’s… Ik mocht dus helemaal terug naar Breda en daar verder werken. We spoelen even door, twee weken verder. Wat denk je? Precies, het gebeurde nóg een keer…

Dionne (26)
Laatst hadden we een middag samen met onze collega’s in Breda. Hierbij gingen we in de avond nog uit eten, het was super gezellig! Uiteindelijk met de bedrijfsauto van Rotterdam weer naar huis, we zaten met vijf in de auto. Ik had de eerste twee collega’s thuis afgezet, nog twee te gaan. Uiteindelijk reed ik over een kruispunt, door groen. Helaas reed er een andere auto door een defect stoplicht (oranje knipperend) ook over het kruispunt, het werd een aardige botsing. Later bleek dat hij ook nog eens haaientanden had, dat maakte het wel extra zuur. Als je door groen rijdt verwacht je natuurlijk niet dat er iemand anders over het kruispunt heen rijdt…