Het nieuwe jaar staat voor de deur! De goede voornemens kunnen weer opgesteld worden, zo ook bij ons op kantoor. Benieuwd naar de goede voornemens en doelen van onze collega’s? Lees dan verder!

Moa (27)
Op werk wil ik graag met meer structuur werken, ik kan soms echt zo’n chaoot zijn… Ik ben er al wel beter in geworden, maar soms is mijn bureau nog steeds een troep! Buiten werk om wil ik graag minder op mijn telefoon zitten. Dat lukt al steeds meer, maar ik zit er nog steeds te veel op vind ik.

Thom (27)
Ik zou komend jaar graag willen doorgroeien naar Talent Specialist, dat is een doel wat ik echt wil realiseren. Verder wil ik me ook graag verbeteren in het verwerken van administratie, ik kan dat nog wel eens fout doen. Buiten werk om wil ik graag aankomend jaar een eigen plekje, lekker op mezelf wonen. Oh ja, ik wil graag een HYP vestiging in Spanje openen, goed plan Alexander? 😉

Jenner (23)
Op werk wil ik graag doorgroeien naar Senior Accountmanager. Daarnaast wil ik graag mijn netwerk uitbreiden met lange termijn relaties. Ik zou het ook heel leuk vinden om een soort coachende rol voor nieuwe werknemers op te pakken, zo houd ik mezelf ook scherp. Buiten werk om wil ik graag Europees kampioen beachsoccer worden, de ‘Champions League’ begint deze zomer!

Danilo (23)
Ik wil er samen met het team voor zorgen dat we nog soepeler samenwerken! Voor mezelf wil ik proberen scherp te zijn op de kleine kansjes! Ieder succes is een succes! Buiten werk om wil ik graag blessure vrij worden en blessure vrij blijven. Helaas heb ik bij het voetballen vaak last van blessures, hopelijk heb ik in 2024 wat meer geluk!

Mike (23)
Op werk wil ik me graag gaan focussen op gesprekstechnieken en omgaan met moeilijke situaties, op Sales is dat natuurlijk erg belangrijk. Logischerwijs wil ik ook mijn jaartargets halen. Buiten werk wil ik graag stappen maken met mijn eigen bedrijf en daar een nog groter succes van maken!