Het uitje naar Malaga was een groot succes. Het is de jaarlijkse beloning voor het harde jaar werken, samen met het gehele team. Het weekend zat vol activiteiten en leuke momenten. Vijf collega’s delen hun leukste moment met je!

Sander Rook (31): Ik vond het diner van de zaterdagavond ontzettend leuk. Er was blijkbaar een traditionele bruiloft gaande achter ons, waardoor er ineens een sfeermoment ontstond. Iedereen begon uit het niets te dansen en met hun servetten te wapperen (zoals bij de bruiloft), het was echt super! Het was echt een moment waarop het hele team samen feest vierde.

Martijn van Zundert (22): Ik vond de lunch op de tweede dag echt super gezellig. Een lange grote tafel, heerlijk eten en heerlijk drinken. Iedereen was gezellig met elkaar aan het praten en het was echt een geweldige sfeer. Daarnaast vond ik het diner met de vragenkaartjes de eerste avond heel inspirerend. Je leert je collega’s dan toch heel anders kennen als je wat diepgaande gesprekken hebt.

Robbin Witteveen (26): Ik vond het eerste diner het leukste moment. We hadden bij ieder diner en iedere lunch een plattegrond met zitplaatsen, zodat je iedere keer bij andere mensen zat. Bij dit diner gebruikten we kaartjes met best wel wat serieuze vragen, ik vond het erg leuk maar vooral erg interessant om mensen op deze manier te leren kennen. Iedereen stelde zich open en best wel kwetsbaar op, dat vond ik een mooi moment.

Mike de Hoog (23): Ik vond denk ik de tweede avond stappen met iedereen het leukste. Iedereen was gezellig, iedereen ging er volledig voor en iedereen was lekker aan het feesten met elkaar. Het is tof om te zien dat iedereen dan helemaal los gaat maar ook lekker sociaal is met mensen die ze normaal niet veel zouden spreken. Dan ben je echt een team!

Vera Schout (21): Ik vond zelf de lunch van de tweede dag het leukste, vooral omdat het tentje waar we zaten zo ontzettend gezellig was. Het was een locatie aan het strand, aan een mooie lange tafel met een leuk muziekje op de achtergrond. Dat muziekje hoorde je al snel niet meer door alle gesprekken aan tafel, de sfeer zat er lekker in!

Goed om te horen dat iedereen het zo naar zijn/haar zin heeft gehad. Benieuwd naar de effecten van een bedrijfsuitje naar het buitenland? Lees onze vorige blog met Alexander!