Wij zijn bij HYP Rotterdam nog op zoek naar nieuwe collega’s! We hebben een vacature als junior talent specialist en accountmanager open staan. Maar wat maakt het werken bij ons nou zo leuk? Aan wie kunnen we beter vragen wat het werken bij ons intern zo leuk maakt, dan onze collega’s zelf? We hebben het aan een aantal van onze toppers gevraagd.

Tobi (21): De leuke collega’s en de te gekke uitjes maken het werk zo leuk voor mij. Mijn leukste moment bij HYP was het uitje naar Lissabon, waar we in groepen van 6-8 mensen met een taxifiets door heel de stad fietsten en de middag afsloten met een heerlijke lunch. De avond stappen mag zeker niet vergeten worden!

Dima (20): Werken bij HYP is voor mij onder andere leuk door de fijne gesprekken die ik heb met mijn kandidaten. Zo heb ik bijvoorbeeld een keer met een kandidaat 15 minuten over schoenen gepraat bij ons op kantoor. Uiteindelijk heb ik haar ook nog aan een leuke baan kunnen helpen. Mijn leukste moment bij HYP was het uitje naar NAC in mijn eerste week. Dat was heel gezellig en toen leerde ik meteen een hoop mensen goed kennen.

Martijn (27): Voor mij is het de combinatie van twee dingen die het werken bij HYP zo leuk maakt. Ten eerste, de sfeer die op kantoor heerst. Je kunt echt jezelf zijn. Iedereen wordt behandeld zoals je iemand anders zou behandelen. Daarbij zijn de diverse borrels en uitjes ook erg leuk om je collega’s beter te leren kennen. Ten tweede, de vrijheid en mogelijkheden die het bedrijf je biedt. Je kunt hier alle kanten op als je wilt en dit ook laat zien, dat vind ik erg prettig.

Dionne (26): Werk wordt leuk omdat ik fijne collega’s heb! De uitjes die we met zijn allen doen, zoals het weekendje weg naar Maastricht of Lissabon, maar ook de dingen die we zelf organiseren met het team, zoals naar DAK: het is altijd super gezellig. Daarnaast is het ideaal dat we voor werk, in de pauze of na werk kunnen sporten bij de sportschool hier in het gebouw.

Robin (24): Het werken met verschillende mensen met verschillende achtergronden, wensen en behoeften vind ik heel leuk. Daarnaast natuurlijk het werken in het leukste team, origineel, hè? Tot slot is het erg fijn dat we elkaar helpen om onze doelen te bereiken, dat geeft een echt teamgevoel.

Wil jij meer weten over wat het functie inhoudt? Neem een kijkje op onze vacature pagina.