Voor iedereen is groeien iets unieks. Misschien wil jij je vaardigheden verder ontwikkelen of juist bepaalde eigenschappen versterken. Omdat we dit bij HYP heel belangrijk vinden, hebben we met een paar van onze collega’s gesproken. Zij delen hun eigen verhaal, met jou!

In deze editie spreken we Danilo. Danilo is via ons andere label (AXS Logistiek) terecht gekomen bij HYP. Hier kreeg hij de kans om intern -, maar ook persoonlijk te groeien. Dat gaat Danilo tot nu toe goed af! Benieuwd naar zijn verhaal? Lees verder!

Vertel kort over hoe je hier terecht bent gekomen.
Ik ben ooit begonnen in een bijbaan bij AXS Logistiek, een zusteronderneming van HYP. Tijdens het werken bij AXS Logistiek liep de stageperiode van de stagiaires bij HYP af, hierdoor bleef het team van HYP maar met drie collega’s over. Ze zochten daar iemand die kon helpen met de telefonische gesprekken en de fysieke kennismakingsgesprekken. Ik gaf aan dat ik best even wilde helpen. Dat ‘even’ liep al snel uit op en langere periode, uiteindelijk heb ik de interne transfer gemaakt van AXS Logistiek naar HYP.

Kan je wat vertellen over de loop van je carrière?
Ik begon met mijn opleiding Commerciële Economie/ Sport Marketing op de Hogeschool Rotterdam. Tegelijkertijd ben ik begonnen met werken bij AXS Logistiek. In mijn periode bij HYP ben ik uiteindelijk gestopt met de opleiding, daarna ben ik meer gaan werken. Via Alexander heb ik toen de kans gekregen om door te groeien tot Talent Specialist. Tot slot heb ik nu de kans gekregen om vanuit HYP een nieuwe opleiding te volgen, ik werk nu vier dagen en ga één dag naar school.

Wat zijn je grootste ontwikkelpunten geweest in de afgelopen tijd?
In deze kleine twee jaar heb ik een aantal punten ontwikkeld, vind ik zelf. Mijn gesprekstechnieken zijn verbeterd, ik weet nu beter wat ik kan zeggen en wanneer ik iets moet zeggen. Ik ben beter geworden in relatiebeheer met de professionals die we helpen. Daarnaast doe ik altijd mijn best het contact te laten voelen als een echte connectie in plaats van een zakelijk gesprek. Tot slot is mijn overtuigingskracht en doorzettingsvermogen verbeterd, ik zet nog net dat stapje extra om iemand te overtuigen dat een vacature goed bij ze past. Als de professional dan terugkomt van het gesprek en zegt dat de vacature inderdaad goed bij ze past, maakt me dat extra blij.

Wat draagt de manager bij aan je ontwikkeling?
Alexander is een hele fijne Manager. Hij laat je je ding doen, maar wil wel resultaten zien. Zodra je een keer onderuit gaat en een foutje maakt, dan gaat hij met je zitten om te reflecteren. Als iets dan nog steeds niet lukt, kijken we samen hoe we het anders aan kunnen pakken. Kortom, je krijgt de ruimte maar helpt je graag waar nodig. Dat is voor mij ideaal, zo blijft het werk leuk en ontwikkel ik mezelf.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar staan binnen je carrière?
Ik hoop hier dan nog steeds te werken en mijn steentje bij te dragen aan de groei van HYP Breda. Ik hoop me dan verder te ontwikkelen, in welke functie dan ook. Ik wil graag helpen bij de groei van de afdeling, de locatie en het team.

Ook op zoek naar een leuke baan waar jij jezelf persoonlijk kunt ontwikkelen? Solliciteer op één van onze interne vacatures neem contact op met Danilo via 076 – 303 37 00!