HYP is de start van jouw carrière. Bij HYP staan we voor een goed begin. Onze missie is om young professionals aan een kantoorbaan te helpen die niet alleen bij hun vaardigheden past, maar ook bij hun persoonlijkheid. Dit doen we met passie en daar halen we veel voldoening uit. In deze blog delen onze collega’s hun ervaringen en inzichten over werken bij HYP.

Claire: “Het gevoel dat je een bedrijf echt kan helpen en adviseren geeft mij veel voldoening. Als alle partijen aan het einde van de rit blij zijn, ben ik ook blij. Zo heb ik met kerst een cadeau gekregen van een kandidaat met een hele lieve kaart erbij dat ze zo blij was dat we haar hebben geholpen. Dan voel je je echt super voldaan.”

Timo: “HYP betekent niet alleen de start voor young professionals, maar HYP was ook de start van mijn carrière. Het starten bij HYP heeft bij mij voor enorm veel enthousiasme gezorgd, ik heb hier echt mijn passie gevonden. Ik was een jonge guppie die een stage zocht en eigenlijk was ik alleen enthousiast over HYP. De andere bedrijven trokken me niet zo. Gelukkig mocht ik hier stagelopen! Later kwam er nog een keer vreugde toen ik te horen kreeg dat ik mocht blijven in een bijbaanpositie. Tot slot werd ik in november 2023 nog een keer extra gelukkig toen ik hoorde dat ik hier ook fulltime mocht blijven werken.”

Marije: “Bij HYP ben ik meestal het eerste gezicht dat mensen zien wanneer ze bij ons op kantoor komen. Dit is superleuk, want ik ontmoet allerlei professionals die langskomen voor verschillende redenen: kennismakingsgesprekken, contractbesprekingen, of gewoon voor een biertje op vrijdagmiddag. Het mooie is om te zien hoe mensen soms wat gespannen binnenkomen, maar na het gesprek met een glimlach vertrekken. Dat maakt mij ook weer blij.”

Robin: “Het meest plezier haal ik uit het schakelen met zowel kandidaten als klanten, die combinatie vind ik erg leuk en afwisselend. Onlangs had ik contact met een kandidaat die binnen twee weken na ons gesprek hier op kantoor al aan de slag ging bij een van onze opdrachtgevers. Het geeft me veel voldoening om een professional zo snel en zo goed mogelijk te helpen.”

Martijn: “Het starten bij HYP betekende voor mij een mogelijkheid om te groeien als persoon, maar ook dat mijn ambitie werd nageleefd. Vaak beloven bedrijven zaken die ze niet nakomen. Hier zijn mijn verwachtingen vanaf dag één tot nu (bijna drie jaar later) altijd nageleefd. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het bijdragen aan een nieuwe start voor professionals. Van hen krijgen we vaak veel waardering terug, zoals een kaartje, chocolaatjes of een aanbeveling.”

Ben jij klaar om jouw carrière te starten of een nieuwe stap te maken? Ontdek de mogelijkheden bij HYP en laat ons jou helpen om de perfecte match te vinden. Vul je gegevens in op onze website https://hboyoungprofessionals.nl/contact/, dan nemen wij contact met jou op.