Accountmanager buitendienst

Accountmanager Buitendienst

HBO/WO-denkniveau
Zelfstandig werken
Uitdagingen wegnemen en innovatieve softwareapplicaties positioneren

Ben jij gedreven, energiek en commercieel ingesteld? Ben je een echte teamplayer en houd je van de combinatie tussen horeca en IT? Lees dan snel verder en ontdek wat deze functie jou te bieden heeft!

Wat ga je doen?

In deze functie werk je met horecaondernemers om hun zaken te versoepelen in het proces. Je adviseert, begrijpt de unieke situatie van de klant en helpt uitdagingen weg te nemen. Van personeelsplanning tot digitale keukenschermen en van kassasystemen tot koppelingen met financiële pakketten, jij weet precies hoe je dit moet aanpakken!

Wat krijg je ervoor terug?

Bij onze organisatie staat collegialiteit, uitdaging en plezier centraal. We zijn commercieel gedreven, professioneel, ambitieus en hebben een warme en open bedrijfscultuur. We bieden je daarnaast een heerlijke verse lunch, gezellige vrijdagmiddagborrels met bitterballen en opleidingsmogelijkheden waardoor jij je verder kan ontwikkelen. Daarnaast krijg je voor het goed uitvoeren van de functie ook een auto van de zaak en een salaris dat past bij je werkervaring.

Wat moet je kunnen?

Communicatief uitstekend onderlegd zijn;
Beschikken over de juiste gesprekstechnieken om ondernemers te overtuigen;
Klantgerichte instelling en gastvrijheid in je genen hebben.

Wat moet je willen?

Werken met een hoge mate van verantwoordelijkheid;
Ondersteund worden door collega’s en het offerteteam;
Creëren van je eigen succes door ondernemers proactief te benaderen.
Duur: –