Werkwijze HBO Young Professionals

HBO Young Professionals, powered bij AXS Office is gespecialiseerd in personeelsbemiddeling van HBO personeel. Vanuit meerdere vestigingen bemiddelen wij hbo personeel in de disciplines:, assurantie, commercie, p&o, pr & communicatie, marketing en inkoop, administratie, secretarieel, financiën.

Maatwerk staat bij ons centraal, zowel richting u als de kandidaten. Als persoonlijke en betrokken partner brengen wij ieders wensen en voorwaarden in kaart, op basis waarvan wij een perfecte match verzorgen. Onze werkwijze is persoonlijk, betrokken, professioneel én deskundig. En omdat ieder mens, bedrijf en werk anders is hanteren wij maatwerk contracten: overeenkomsten die volledig zijn aangepast op uw situatie.

Hoe wij een passende kandidaat vinden

Goed luisteren staat aan de basis van iedere geslaagde match. Heeft u een vacature openstaan? Wij luisteren graag naar uw wensen en voorwaarden met betrekking tot de invulling ervan. Op basis hiervan verzorgen wij de werving en selectie van geschikte kandidaten. Hoe wij dat doen? Hieronder onze werkwijze:

 1. Oriëntatie
  U wilt weten of de nieuwe medewerker echt bij u past. Opleiding en werkervaring zijn belangrijk maar persoonseigenschappen misschien nog wel meer. Onze kandidaten nodigen wij altijd uit op kantoor of spreken hen uitgebreid via de video chat. In een gesprek kijken wij naar kennis en kunde, wensen, houding en karaktereigenschappen. Hoe meer we des te succesvoller de match. En dat willen we allemaal.
 2. De Presentatie
  Als wij een persoon aan u presenteren krijgt u van ons een samenvatting van het intakegesprek, gecontroleerde referenties van de kandidaat, een argumentatie waarom wij de kandidaat geschikt vinden en eventueel een video CV. Vanzelfsprekend checken wij identiteitsbewijzen en diploma’s
 3. Competentie Test
  Soms is het nodig om aanvullend aan de presentatie zaken te toetsen om te zien om iemand bepaalde vaardigheden bezit of om te zien waar eventueel aandachtspunten zijn. Daarom hebben wij een competentietest. In de uitslag van deze test komt naar voren: beïnvloedend vermogen, contactuele vaardigheden, teamgerichtheid, zelfstandigheid, beheersmatigheid.
 4. Gesprek met de kandidaat
  HBO Young Professionals laat u geheel vrijblijvend en kosteloos kennismaken met één of meer door ons geselecteerde kandidaten. Klikt het tussen u en de kandidaat en staat een samenwerking niets in de weg, dan kunnen wij met u en de medewerker de contractdetails afstemmen en heeft u succesvol via HBO Young Professionals een nieuwe medewerker gevonden.

Persoonlijk en professioneel

Als opdrachtgever heeft u een eigen adviseur bij HBO Young Professionals. Onze adviseurs hebben niet alleen verstand van personeelsbemiddeling, maar hebben tevens markt- en branchekennis waardoor zij na een gesprek met u zich op professionele wijze kunnen inleven in uw organisatie.

Type baan

Upload uw vacature