Op donderdag 21 maart 2019 was het weer zo ver, de Student Drink 2019! Dit evenement, georganiseerd door HBO Young Professionals en AXS Logistiek, is één van de grootste netwerkevenementen voor studenten in Rotterdam. Studenten van verschillende HBO opleidingen zoals Small Business & Retail Management, Commerciële Economie, Logistics Management en Logistics Engineering waren aanwezig om in contact te komen met hun toekomstige werkgever.

In aanloop naar dit event maakten de agenda’s overuren en rinkelden de telefoons nog meer dan normaal. HUGH in Rotterdam werd omgetoverd tot evenementenlocatie en de adviseurs veranderden in lopende informatiebronnen. Dit zou alweer de 9e editie worden, en ook dit jaar verwachtten we weer een grotere opkomst dan de voorgaande jaren.

Deze verwachting bleek dan ook meer terecht toen het event van start ging! De meer dan 250 studenten, ruim 20 aanwezige bedrijven, intern personeel en contactpersonen van de Hogeschool vulden de HUGH volledig op. Er werd genetwerkt, gespeeddatet, CV’s gecheckt, sollicitatietips afgegeven en professionele LinkedIn profielfoto’s geschoten. Zoals gebruikelijk werd het informele gedeelte gezellig afgesloten met een borrel en wat lekkere hapjes.

Volgend jaar zijn we terug met de 10e editie van de Student Drink. Deze 10e editie zal natuurlijk groots gevierd gaan worden, dus blijf onze social media pagina’s in de gaten houden!

Check onderstaande video voor de visuele samenvatting van deze top-editie!