HBO Young Professionals brengt u in contact met de meest geschikte kandidaat die inzetbaar is op het juiste moment.

Of het nou gaat om een young professional met werkervaring, een zojuist afgestudeerde of een student die een bijbaan zoekt.

Onze flexibele bemiddelingsvormen

Dat de markt omtrent arbeid beweegt is regelmatig in het nieuws. Vraag en aanbod zijn zelden in balans. Dat vergt vaak expertise en maatwerk om te kiezen voor een bepaalde contractvorm. Gelukkig heeft u HBO Young Professionals gevonden die specialistische kennis hebben en van alle ins en outs van de wetgeving rond arbeid en contracten op de hoogte zijn. Of het nou gaat om detachering, detavast,  uitzenden, payrolling of een combinatie. Meer weten? Vult u hiernaast dan het formulier in en wij nemen spoedig mogelijk contact op.

Type baan

Upload uw vacature

Detachering

Heeft u iemand nodig voor de duur van één of meerdere project(en)? Iemand waarmee u bindende afspraken kunt maken en waarmee u uw wensen kunt afstemmen, maar toch flexibel kunt blijven? In dat geval kiest u voor inlenen via de detacheringsformule. In een detacheringsovereenkomst kunnen naast een overeengekomen inzet periode meerdere emolumenten opgenomen worden zoals een proeftijd, een opzegtermijn, een projectbonus of andere zaken. Ideaal als alle partijen wat meer vastigheid willen.

Uitzenden

Wilt u maximale flexibiliteit? Dan kiest u voor deze bemiddelingsvorm. U kunt meteen toptalent inzetten op het moment dat u het nodig heeft. Wij hanteren hierbij de richtlijnen van de brancheorganisatie N.B.B.U. Voor u als voordeel Geen gedoe met vacatures opstellen, zelf emails en brieven screenen, beoordelen, afschrijvingen en uitnodigingen versturen en vele sollicitaties of gesprekken voeren. U vertelt ons wat u zoekt en wij doen voor u het hele voortraject en bieden u direct de juiste kandidaat. Of het nou gaat om een young professional met werkervaring, een zojuist afgestudeerde of een student die een bijbaan zoekt.

Werving en selectie

U weet op voorhand al dat u een medewerker direct in dienst wilt nemen? Dan adviseren wij u bemiddeling via een werving en selectieopdracht. Voor het vinden van de geschikte medewerker geeft u ons exclusiviteit en maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van de adviseurs van HBO Young Professionals. We screenen op beschikbaarheid, kennis en kunde, maar zeker ook persoonlijkheid, motivatie en drive. We voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voor. Past de medewerker bij u? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen.

Detavast

Deze bemiddelingsvorm kan zowel in combinatie met uitzenden als detachering. Uiteindelijk gaat het erom dat u de medewerker na de inleenperiode via HBO Young Professional zelf in dienst wilt nemen. Tijdens dit traject begeleiden wij de medewerker waar nodig, verrichten evaluaties met u en de medewerker en bieden u ook garanties.En na de inleenperiode is een overname zo geregeld.

Payrolling

Bij payrolling besteedt u het werkgeverschap en de verloning van uw zelf geworven medewerker uit aan ons. U huurt de medewerker in via HBO Young Professionals, met alle voordelen die daarbij horen. Wij geven de medewerker een contract en verzorgen personeels- en salarisadministratie. Met voor u, als grote voordeel, dat u zich volledig kunt focussen op uw core business en u slechts betaalt voor elk daadwerkelijk gewerkt uur. Wij maken het u gemakkelijk. U bespaard tijd, geld en u blijft flexibel.