HYP is sporten bij de Vondelgym. Bij HYP hechten we veel waarde aan zowel mentale als fysieke gezondheid. Daarom bieden we onze collega’s in Rotterdam een abonnement aan bij de nabijgelegen Vondelgym. Of je nu voor, tijdens of na werktijd wilt trainen, de gym staat voor je klaar om even lekker te knallen en je hoofd leeg te maken. We hebben enkele collega’s gevraagd naar hun ervaringen bij de Vondelgym.

Ado: Voor mij is het abonnement echt ideaal, aangezien ik het heerlijk vind om in de pauze even te sporten met collega’s. Zelf vond ik het soms moeilijk om mezelf naar de gym te krijgen, maar het is eigenlijk heel simpel: pak je sporttas, sport een uurtje tijdens de lunch, neem een snelle douche, eet even wat aan je bureau en ga weer aan het werk. Dat is toch heerlijk? Geen stress meer over sporten na het werk, mijn avonden zijn weer helemaal vrij!

Claire: Ik ben er echt heel blij mee dat ik kan sporten via werk. Door het sporten merk ik dat ik beter in mijn vel zit en mij fitter voel. Ik vind het vooral fijn dat je gewoon tijdens werk in je pauze kan gaan sporten en er de rest van de dag niet meer aan hoeft te denken. Daarnaast werkt het goed voor mijn motivatie om te sporten als je standaard met je collega’s gaat. Ik volg meestal een circuit- of boksles, ideaal om je hoofd even helemaal leeg te maken.

Martijn: Dat sporten goed voor je is, is volgens mij geen verrassing. Vanuit mijn opleiding Fitness & Health heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam. Sporten helpt bij het verwerken van bijvoorbeeld frustratie, het helpt mee aan je energieniveau tijdens het werk en zorgt dat je ook fitter bent door de dagen heen. Ik zou het iedereen altijd aanraden, op wat voor manier dan ook. Dat wij dit dan aangeboden krijgen via werk is ideaal. Voor mij is het qua tijdsindeling heel voordelig. Om elke keer als ik thuis kom na werk nog te gaan sporten, daar zit ik ook niet altijd op te wachten, dus dat ik hier naast werk kan sporten is ideaal.

Dionne: Aangezien we altijd in de pauze gaan, scheelt het dat we ’s avonds lekker na een lange dag op de bank kunnen neerploffen. We hebben genoeg tijd in onze pauze om een uurtje mee te sporten, douchen en omkleden, en dan gaan we weer terug aan het werk! Het is een hele fijne sportschool, die veel lessen biedt met goede trainers. Ook de persoonlijkheid is er fijn: als je vaker komt, kent iedereen elkaar altijd.

Lotte: We krijgen een uur pauze bij HYP deze tijd kun je net zo goed benutten in de sportschool, toch?! En om dan met collega’s en mensen die je in de sportschool hebt ontmoet te gaan sporten is niet alleen goed voor je, maar ook nog eens heel gezellig. Ik kies er meestal voor om een circuitles te volgen. Ik merk dat ik fitter ben en ondanks dat je best uitgeput wordt in de lessen, zit ik daarna weer met veel energie achter mijn bureau.

Wil jij ook profiteren van een gezonde en energieke werkdag? Kom werken bij HYP en krijg een abonnement bij de Vondelgym! Ontdek hoe fijn het is om te trainen met je collega’s en verbeter je fysieke en mentale welzijn. Vul je gegevens in op onze website https://hboyoungprofessionals.nl/contact/, dan nemen wij contact met jou op.