Student Drink

Voor studenten/ starters:

Wil jij ook gemakkelijk een stage of baan vinden? Meld je dan aan bij de Student Drink, de netwerkborrel voor HBO studenten. In minder dan 2 uur maak jij – onder het genot van een hapje en een drankje -kennis met meerdere bedrijven, waardoor jij zelf de meest uitdagende organisatie kan uit kiezen. De aanwezige bedrijven zijn veelal internationaal, groeiend en hebben een passende stage of vacature op HBO-niveau.

Als je interesse hebt meld je dan hieronder aan, je zal dan snel meer informatie ontvangen.

Student Drink aanmelden

  Jouw gegevens

  Wie wil je aanbrengen?

  Voor bedrijven:

  De Student Drink is een netwerkborrel voor HBO studenten. Bent u op zoek naar het talent van de toekomst? Mis deze kans dan niet! Jaarlijks nemen er meer dan 200+ studenten deel aan deze netwerkborrel van verschillende HBO opleidingen zoals Small Business & Retail Management, Commerciële Economie, Logistiek & Economie en Logistics Engineering.

  Alle deelnemende bedrijven krijgen een eigen stand met ruimte voor een banner, promotieartikelen etc., waarna er onder het genot van een hapje en een drankje in een informele setting genetwerkt kan worden met meer dan 200+ studenten. Hierdoor spreekt u in korte tijd een hoop studenten en kunt u het kaf van de koren scheiden, waardoor u de toppers er uit kunt pikken en betere stagiaires vind dan via eigen werving.

  De bedrijven met een concrete stage opdracht of vacature kunnen zich aanmelden voor de speeddates. Na het aanleveren van de opdracht of vacature, pitchen wij uw organisatie en de mogelijkheden op de hogeschool waarna de studenten zich kunnen inschrijven voor een speeddate.

  De afgelopen jaren hebben veel bedrijven een meewerk stagiair, afstudeer stagiair of starter via de  Student Drink kunnen werven.  Hierdoor is de Student Drink vanaf de start al een groot succes en wordt het jaarlijks een groter evenement, doordat de deelnemende bedrijven jaarlijks terug keren. Kortom, in slechts 2 uur van u tijd maakt u kennis met meer dan 200 HBO studenten. Hierdoor vindt u gemakkelijker en een betere HBO’er die precies binnen uw organisatie past.

  Deelname is geheel kosteloos. Bent u ook geïnteresseerd, dan kunt u zich aan melden via uw adviseur of via deze link.

  Student Drink aanmelden

   Type baan

   Upload uw vacature

   Sfeerimpressie Student Drink